Ilda Šaulić pokazala modno umijeće: Ponijela Dior torbu u vrijednosti od 4.000 eura

Piše: I. H.

Ilda Šaulić poznata je po sofisticiranom, elegantnom i odmjerenom stilu. Izgleda da se ta odmjerenost ogleda upravo u znanju pjevačice da čak i skupocjene komade uklopi tako da sve izgleda ukusno kombinirano, a opet skromno. Ovoga puta torba Ilde Šaulić od vrtoglavih 4000 eura bila je zvijezda sasvim jednostavne odjevne kombinacije.

 

Naime, Ilda se na rođendanu Milice Todorović pojavila u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji, s koketnom dozom chica. Uske farmerice dobile su na eleganciji zbog cirkona na nogavicama, dok su ostatak outfita činile predimenzionirana majica i sako sa cvjetnim printom.

Naizgled jednostavan outfit podigla je torba Ilde Šaulić. Riječ je o luksuznom komadu brenda „Dior”, jednoj od najprodavanijih torbi ove kuće u posljednje tri godine.

 

 

Riječ je o „Dior Saddle” torbi kojoj, u zavisnosti od boje i materijala, varira cijena, ali u prosjeku se kreće oko 4000 eura.

 

Torba Ilde Šaulić bila je zvijezda njene odjevne kombinacije, a ovakav komad predstavlja odličnu investiciju i klasik u njenom ormaru.

 

Pročitajte još