On je bio najveća ljubav Mirjane Karanović: 20 godina je mlađi od nje

Piše: I. H.

Glumica Mirjana Karanović nesebično je dijelila sa javnošću svaki segment svog privatnog života i uloga, ali je o ljubavnom životu ipak odabrala da šuti. Nikad se nije udavala a najveća ljubav Mirjane Karanović bio je njen kolega, glumac Ermin Bravo, koji je od nje mlađi 20 godina.

 

O njemu je svojevremeno govorila kao o najboljem partneru s kojim je dijelila pozornicu, koji je bio spreman da je prati u svemu.

 

Ipak, ono što je o glumcu rekla za “Gloriju” svojevremeno, ostavilo je najjači utisak i otkrilo, kolika je ljubav među njima zaista bila.

 

“Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u posljednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu.”

 

Nekadašnja najveća ljubav Mirjane Karanović, publiku je osvojio ulogom u filmu “Quo vadis, Aida”, u kojoj glumi premijera.

 

 

Podsjetimo, Mirjana je oduvijek imala britak jezik, nije krila od javnosti da je u njenom životu bilo velikih ljubavi, a sada je otkrila i kakav je njen stav o djeci i braku.

 

“Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi iz kojih nisu nastala djeca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako”, kazala je na početku Mira Karanović.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pope Kefalo (@popekefalo)

“Jednostavno nisam osjećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dijete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku”, dodala je glumica.

 

Pored toga, ona je sa medijima podijelila i neke druge muke koje su je mučile tokom života, a zbog koji je imala i mnoge prepreke i blokade u životu.

 

“Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od djetinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvijesti i rada kako bismo spriječili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni mjeseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan”, izjavila je za Mirjana jednom prilikom za srbijanske medije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti