Jessica Simpson se prisjetila najgoreg životnog perioda: Dotakla sam dno

Piše: I. H.

Američka glumica i pjevačica Jessica Simpson (43) dugo je vodila bitku s ovisnostima, koju je na kraju i dobila, a onda je uslijedila i njezina drastična transformacija.

 

Jessica je u svojim memoarima “Open Book” otkrila da je bila ovisna o alkoholu i tabletama, te se pohvalila da je izgubila čak 45 kilograma otkako ih je prestala konzumirati.

 

Sada se prisjetila razdoblja kada je dotakla dno i podijelila fotografiju iz svog najgoreg životnog perioda. Naime, na svojoj priči na Instagram profilu objavila je svoju fotografiju iz 2017. godine na kojoj je neprepoznatljiva.

Iako je Jessica sada zadovoljna svojim izgledom, u zadnje vrijeme često je na meti kritika, jer mnogi smatraju da je premršava.

 

Svoju zabrinutost izrazili su i njoj bliski izvori za strane medije, tvrdeći da je nastavila mršavjeti i nakon što je već izgubila 45 kilograma.

 

“Odjeća visi s nje, a obrazi su joj upali. Više i ne liči na sebe. Jessica ima prirodne obline. Čini se da nije zdravo za nju da bude tako mršava”, rekao je izvor za Radar Online.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Jessica je o svom drastičnom gubitku kilograma, nakon što je rodila troje djece, Maxwella, Acea i Birdie, progovorila krajem prošle godine u emisiji Extra, kada je otkrila da je tokom posljednje trudnoće težila 117 kilograma i da je bila teža od muža, koji je igrao u NFL-u. Priznala je tada da se njezina tajna navodno krije u promjeni jelovnika.

 

“Otišla sam kod nutricioniste i morala sam popraviti svoje prehrambene navike. Sada se osjećam apsolutno zdravo. Osjećam se kao stara ja, prije nego što sam imala djecu i prije nego što su mi svi hormoni podivljali. Zapravo se osjećam mlađe. Imam puno više energije i da, mogu nositi svu odjeću koju sam spremila za Maxwella i Birdie. Možda će je Birdie prerasti jer je mene Maxwell već prerastao!” izjavila je.

 

Voditeljica je tada pitala šta misli o tome zašto su ljudi opsjednuti njezinom težinom i kako izgleda, te da li se navikla na komentare.

 

“O, Bože, ne. Bila sam jako kritikovana i to boli, ali na kraju sam bila ponosna na sebe. Prihvatila sam da će svi stalno pričati o mojoj težini, ali i shvatila da bih mogla zaraditi na tome i pokrenuti posao prodaje odjeće i prihvaćanja”, poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Nedavno je i demantirala nagađanja da je koristila popularnu i kontroverznu metodu mršavljenja pomoću lijeka za dijabetes.

Inače, Jessica je dobila djecu s penzionisanim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom, za kojeg se udala 2014. godine. Iza sebe ima i brak s pjevačem Nickom Lacheyem.

Pročitajte još