Boris Novković pred razvodom: Svu pažnju usmjerio na karijeru

Piše: I. H.

Priče o razvodu pjevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vrijeme.

 

Još u martu ove godine, svi hrvatski mediji raspisali su se o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Volf, s kojom je u braku otprilike četiri godine.

 

Priče o razvodu pjevača i njegove 25 godina mlađe supruge, traju već neko vrijeme, no tada su ih pokrenuli prijatelji koji ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno, a na njezinim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf, kako je tada pisao 24 sata.

Pixsell

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se naslutiti da par više nije zajedno. Iris redovno dijeli fotografije s njihovom djecom, dok na istim, Boris izostaje. Što se tiče njegovog profila, jedino o čemu on piše su koncerti i muzika.

 

Podsjetimo, Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a u braku su dobili dvoje djece. Ovo nije prvi put da kruže priče o njihovom razvodu, jer su se u septembru iste godine na neko vrijeme razdvojili.

 

Boris je tada za Story.hr potvrdio navedenu ‘pauzu’ u njhovom braku.

“Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo po dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu – od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Ni ja, a ni Iris nismo spomenuli riječ razvod”, rekao je svojevremeno Boris, koji je, uprkos preprekama, tada uspio izgladiti odnos sa suprugom Iris, te su kasnije dobili sina.

Pročitajte još