Kourtney Kardashian rodila sina, ime je već poznato

Piše: L. K. P.

Najstarija iz klana Kardashian, Kourtney Kardashian Barker i bubnjar benda Blink-182 Travis Barker dobili su prvo zajedničko dijete.

Par je vijest o trudnoći objavio u kunu nakon što je Kardashian podigla natpis ‘Travis I’m Pregnant’ tokom koncerta benda Blink-182. Vjenčali su se 2022., a otkrili su da će dobiti sina tokom zabave otkrivanja spola djeteta u kunu. Roker je potom progovorio o svom sinu u podcastu One Life One Chance with Toby Morse krajem prošlog mjeseca otkrivši da će nazvati Rocky Thirteen Barker te da beba stiže u prvoj sedmici novembra.

Kourtney Kardashian ima sinove Reign Astona (8) i Masona Dasha (13) te kćerku Penelope Scotland (11) s bivšim suprugom Scottom Disickom, dok je Barker otac Landona (20), kćerke Alabame (17) i pokćerke Atiani De La Hoyi (24) s bivšom suprugom Shannom Moakler.

Sedmicama prije nego što je nas svijet došlo njihov prvo zajedničko dijete, Kardashianka je hitno hospitalizirana  zbog operacije fetusa.

– Zauvijek ću biti zahvalna svojim nevjerovatnim doktorima što su spasili život našoj bebi. Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio uz mene s turneje kako bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se za mene, moja stijena. I mojoj mami, hvala ti što si me držala za ruku kroz ovo. Kao netko tko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne, objavila je nakon operacije Kourtney Kardashian

 

Pročitajte još