Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića: Trajala je 14 godina, a evo zašto on nije odustajao od nje

Piše: L. K. P.

Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić proteklih godina često su privlačili pažnju svojim brakom, a prošle godine je javnost bila šokirana saopćenjem o razvodu koje je pjevačica podijelila na Instagramu.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice – napisala je Jelena.

Pjevačica je nedavno, u jednom intervjuu za srbijanske medije povodom objavljivanja novih albuma, na pitanje da li joj je kreativni rad pomogao da lakše prevaziđe privatne probleme koje je imala, odgovorila pomenuvši supruga.

– Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaku sekundu života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vrijeme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pjesma “Minut” na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – istakla je Jelena.

Krajem prve decenije 21. vijeka, pjevačica i fudbaler bili su jedan od poznatih parova kojima je javnost bila opsjednuta. Mediji su ih pratili na svakom koraku i pisali o njihovoj vezi, a tada se pisalo da je Tošić bio odlučan da osvoji srce jedne od najpopularnijih balkanskih muzičkih zvijezda.

Kako su tvrdili mediji, fudbaler je “danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cvijeće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi”.

Jelena je uskoro bila šarmirana, a oni su se trudili da zajedno provedu svaki slobodan trenutak, pa je pjevačica često boravila u Francuskoj, gdje je Duško tih tada igrao. Prema pisanju medija, Duško je bio toliko zaljubljen da je jednom prilikom doletio u Beograd iz Francuske privatnim avionom samo kako bi posjetio svoju dragu.

– Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je riječ o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je pjevačica.

Kako je istakla, tek je kasnije, na internetu, shvatila koliko je on mlađi od nje.

– On je bio jako uporan. Prvo sam “zgriješila” s njim, a onda sam na Googlu provjerila koliko ima godina. On je tada imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda” – rekla je Jelena.

– Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije mješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – istjerivanju pravde.

Par se vjenčao 28. juna 2008. godine, a potom su dobili dvije kćerke, koje su danas njihov najveći ponos.

Pročitajte još