Kakve su Kardashian sestre kada se kamere ugase: Koja je dobrica, a koja zlica, otkrila njihova bivša zaposlenica

Piše: L. K. P.

Sestre Kardashian na društvenim mrežama i u svom realityju uvijek izgledaju kao da su drage, pristojne i dobre. A jesu li takve zapravo i kada kamere ne snimaju? Evo kakve su zapravo Kardashian sestre kao osobe.

Njihovi vjreni pratioci znaju da su na početku karijere imale nekoliko svojih prodavnica s odjećom pod nazivom Dash. Htjele su to pretvoriti u lanac prodavnica, ali u nekom je trenutku ideja propala i sestre su se počele baviti svaka svojim poslovnim carstvom.

Jedna cura koja je u to vrijeme radila za njih u radni Dash, sada je otkrila kakve su zapravo Kardashian sestre. Imala ih je priliku bolje upoznati kao zaposlenik i imati interakcije s njima – i nije baš o svakoj imala riječi hvale. Njen je video eksplodirao i u manje od sedam dana ga je pogledalo preko milion ljudi. Sve nas uvijek zanima kakve su slavne osobe kada se ugase kamere. A evo kakve su Kardashian sestre!

@cyndycastr0 I worked at #DASH #kardashians #realitytv #kuwtk #kourtneyandkhloetakemiami #miami ♬ original sound – Cyndy Castro

Za Kim je imala riječi hvale i rekla je da je bila jako draga kada su se prvi put upoznale. Nije djelovala kao neko ko je pun sebe i umišljen. To je bilo u razdoblju kada su Kim i Kanyje već bili par i kada je njena popularnost već skočila. Rekla je da je Kim super kao osoba i da je imala ugodne razgovore s njom. Nije se prema ovoj curi odnosila kao prema nekom ispod sebe samo zato što radi za nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Khloe je malo drugačija priča. Iskustvo s njom nije bilo tako pozitivno kao s Kim, ali nije bilo ni skroz loše. Iako je skroz u redu što je Khloe uvijek upozoravala zaposlenike kada rade nešto pogrešno, jer to joj je i posao, nije u redu način na koji je to radila. Ova je cura ispričala da je takve stvari znala ljudima reći na toliko grozan način da su se znali rasplakati. No, izuzev toga, u drugim je situacijama bila draga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Kourtney je bila najgora. Rekla je da ona uopšte nije bila draga, ni malo! Pravila se da je iznad njih, svojih zaposlenika, i to do te mjere da nije htjela niti pričati s njima, čak ih nije niti htjela pozdraviti s „dobro jutro“ kada je znala doći u dućan. Ako joj je nešto smetalo nije im to rekla direktno nego se uvijek odmah požalila sestrama ili menadžerima. Ona joj je ostala u najgorem sjećanju. Ipak, spomenula je da je moguće da se Kourtney od tada promijenila i da više nije takva.

Pročitajte još