Mentor iz serije ‘’Lud, zbunjen, normalan’’ ljubi ovu ljepoticu: Pogledajte kako izgleda i čime se bavi njegova supruga

Piše: L. K. P.

Hit serija “Lud, zbunjen, normalan” jedna je od najuspješnijih i najgledanijih u cijelo regionu. Ono što svaku seriju čini posebnom jeste i dobra glumačka podjela, a na ovom setu bili su angažirani samo najbolji iz bh. glumišta ali i onog regionalnog.

A jedan od tih likova je i Mentor, kojeg je utjelovio Ilir Tafta, kosovski televizijski i pozorišni glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilir Tafa (@ilirtafa)

– U mjestima bivše Jugoslavije mene poznaju kao Mentora iz serije LZN. Moje angažovanje u tom projektu je uslijedilo nakon posjete Prištini scenariste i producenta serijala. Posjetili su pozorište gdje sam igrao. Iako sam igrao na albanskom jeziku, preporučili su reditelju da budem član ekipe serije, otkrio je Tafta svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilir Tafa (@ilirtafa)

Pored karijere, o privatnom životu ovog glumca malo se zna. Njegova supruga Linda Tafa prava je ljepotica. Linda je inače modna dizajnerica, a zajedno imaju dva sina. U jednom od intervjua za „Azru“, Ilir je otkrio detalje o svojim sinovima, kao i to da li žele da krenu očevim stopama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilir Tafa (@ilirtafa)

– Imam dvoje djece, zovu se Lis i Eris. Rano je reći kakav će oni put izabrati. Lisi je počeo da se bavi pjevanjem i već iza sebe ima mnoge nastupe na raznim snimanjima. Iako odrastaju u takvoj atmosferi, ne bih volio da budu glumci, jer je glumački posao naporan. No, o tome oni trebaju odlučiti. Supruga je modna dizajnerica, i veoma je uspješna u toj oblasti. Godine 2015. je dobila nagradu kao najbolja albanska dizajnerica – istakao je.

Pročitajte još