Momčilo Otašević na stubu srama: Hrvatskoj duguje pravo malo bogatstvo

Piše: I. H.

Hrvatska porezna uprava je zadnjeg dana u oktobru objavila popis dospjelih i neplaćenih dugova. Kako su objasnili, nije prekršena obaveza čuvanja porezne tajne objavom imena i prezimena poreznog obveznika ako je ukupni iznos duga veći od 13.272,28 eura za fizičke osobe koje obavljaju djelatnost ili veći od 39.816,84 eura za pravne osobe.

 

A na neslavnom “stubu srama” našle su se i neke osobe s domaće javne scene, među njima i jedan od omiljenih crnogorskih glumaca, 33-godišnji Momčilo Otašević.

 

 

Miljenik žena, kako mu nerijetko tepaju, Hrvatskoj je dužan 38.423,51 eura. Inače, glumca je bh. javnost do sada imala prilike gledati u brojnim serijama, kao što su “Kud puklo da puklo”, “Na granici”, “Budva na pjeni od mora”, itd.

Podsjetimo, osim po glumačkim angažmanima, glumac je zapamćen i po braku s domaćom glumicom Jelenom Perčin od koje se razveo prošle godine.

“To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad slijedi”, komentarisao je ljetos za medije kraj ljubavi s glumicom s kojom je u četiri godine braka dobio kćer Mašu i sina Jakšu.

 

Pročitajte još