Za boljom polovinom Zlatana Ibrahimovića okretao se cijeli Milano: Ponosno nosi svoje godine

Piše: L. K. P.

Zlatan Ibrahimović jeste otišao u penziju, ali ne prestaje da privlači pažnju gdje god se pojavi. Čak je sada možda i više na meti paparaca i fanova nego dok je igrao. Uostalom, ima više vremena za šetnje po gradu, pa ga nije teško uočiti.

Nogometna zvijezda sa partnericom Helenom Seger i njihovim sinovima najčešće boravi u Milanu, a luksuzne nekretnine posjeduje u različitim dijelovima sveta. Ipak, italijanski grad ima posebno mjesto u njegovom srcu. Tu je, uostalom, i završio karijeru.

Poznato je da Ibrina garaža vrijedi čitavo bogatstvo, jer je strastveni kolekcionar skupih automobila. Brze najviše voli. Ne znamo kojim ljubimcem je stigao do jednog od najpopularnijih restorana u Milanu, smještenom u hotelu “Palazzo Parigi”, ali fanovi su ga opkolili čim je izašao iz kola sa Helenom.

I dok je legendarni Ibra bio ležerno odjeven, u sportskom fazonu, žena njegovog života, s kojom je više od dvije decenije, odlučila se za efektniji stajling.

Siva majica sa bretelama koje su nonšalantno spadale sa ramena i široke farmerke sa podvrnutim nogavicama bile su pun pogodak.

Cijeli Milano okretao se za zgodnom Šveđankom, koja je gradom prošetala u trendi papučama, u istoj nijansi kao luksuzna torba.

Pročitajte još