Nataša Bekvalac više ne izgleda ovako: Pjevačica napravila drastičnu promjenu izgleda

Piše: I. H.

 

Na Natašu Bekvalac navikli smo kao dugokosu plavušu, a sada je fanove iznenadila novim izgledom, koji će vas inspirisati da odmah zakažete termin kod frizera.

 

Nataša Bekvalac sinoć je bila jedna od najzapaženijih dama na jednom gradskom događaju u Beogradu, gdje je prvo prošetala crvenim tepihom, a potom nastupila.

 

Popularna pjevačica, poznata kao panonska Barbika zbog svoje ljepote i duge plave kose od početka karijere, ovog puta je predstavila novi izgled i svi su saglasni da nikad nije izgledala ljepše.

M.K./ATAIMAGES

Nataša je, naime, nakon što je nedavno pokazala kratke šiške, odlučila da ponese bob frizuru, a kosu je isfenirala ravno.

 

Uz mnogo volumena i razdjeljak sa strane, pjevačica je izgledala fenomenalno, prvo u crvenoj toaleti, a potom i u crnom kostimu za scenu. Nije poznato je li u pitanju perika jer se Nataša  dan ranije pojavila duge kose, ali ako je to slučaj – ne treba da ima dilemu da li da se ošiša na paž!

ANTONIO AHEL/ATA IMAGES

Bob frizura spada u bezvremenske trendove, a iako se mijenja popularnost dužine i opcija sa šiškama ili bez – uvijek možemo računati da će ona biti moderna. Praktična je za sve prilike, savršene dužine ako želite da podignete kosu, a laka za stiliziranje ukoliko niste vješti s fenom.

 

Prethodnih godina omiljeni su bili talasasti bob i varijanta sa šiškama, ali provjerena paž frizura isfenirana ravno je stil s kojim nema greške.

ANTONIO AHEL/ATA IMAGES

Uz to, ova frizura spada u one koje pružaju mladolik izgled i uvijek je dobra promjena u jesenjim mjesecima.

 

Pročitajte još