Supruga Kanyea Westa odbrusila Kim: Kloni se mog muža, i rođenu djecu si ugrozila

Piše: I. H.

Kim Kardashian opasno je stala na žulj Bianci Censori. Suprugu Kanyea Westa iznerviralo je to što je TV zvijezda u novoj epozodi realityija “The Kardashians” govorila o reperu, svom bivšem mužu i njihovoj djeci. Kada se zamjeri Bianci, to upravo ovako izgleda.

 

Rasprave između Kanyea Westa i Kim Kardashian su makar javno utihnule, ali je sada Bianca Cenzori preuzela glavnu riječ.

 

Kim Kardashian, koja sa Kanyeom Westom ima četvero djece, rekla je na malim ekranima da reper živi u stanu, bez osiguranja, gdje borave i njihova djeca kada su sa njim, kao i da nema ni dadilju, ni kuhara.

 

Izvori bliski Bianci Cenzori rekli su da Kanye West više ne živi u stanu kao i da ima svoje obezbjeđenje.

 

Bianca je “poludjela” zbog negativne slike koju Kim plasira o njenom suprugu i poručila joj je “da se skloni i da gleda svoja posla”.

“Bianca smatra da je prilično bezobrazno što je Kim otkrila ovu informaciju o porodici čime je zapravo ugrozila sigurnost svoje djece. Javnost ne mora da zna da bi njihova djeca u bilo kojem momentu mogla da budu bez tjelohranitelja”, rekao je izvor, pa naglasio: “Samo želi da Kim prestane da priča o njenom mužu Kanyeu na negativan način kako bi ona ispala bolja”.

 

Kim je sporne detalje otkrila nedavno kada je ispričala:

 

“North će otići kod svog tate i reći će: “Tata je najbolji. On je sve smislio. On nema dadilju. On nema kuhara. On nema obezbjeđenje. Živi u stanu”.

 

Kim Kardashian i Kanye West, pored kćerke North koja je nedavno otputovala sa njim u Dubai dok je Bianca ostala sa prijateljima, ima i kćerku Chicago i sinove Psalma i Sainta.

 

Na malim ekranima Kim je izjavila i da je North uplakano upitala: “Zašto nemaš stan? Ne mogu da vjerujem da nemamo”.

Bianca Cenzori i Kanye West preselili su prošlog decembra u stan u Zapadnom Hollywoodu za koji su plaćali kiriju od 20.000 dolara mjesečno. U međuvremenu se renovirala njegova kuća u Malibuu, vrijedna 57 miliona dolara. Par se vjenčao samo mjesec dana nakon što je ozvaničen njegov razvod od Kim, sa kojom je od 2014. bio u braku.

Reper i njegova druga supruga do juna nisu imali obezbjeđenje niti pomoćno osoblje. Epizoda u kojoj Kim priča o stanu i tjelohranitelju, snimljena je u periodu od februara do jula.

 

 

Prema riječima izvora, Kanye želi da djeca žive jednostavan život bez uživanja u luksuzu kako ne bi postala razmažena.

Renoviranje kuće u Malibuu zaustavljeno je nakon što je on izgubio svoju građevinsku firmu zbog finansijskih problema izazvanih njegovim antisemitskim komentarima. West je zbog toga izgubio i 1,6 milijardi dolara pa je “pao” sa Forbesove liste milijardera.

Pročitajte još