Neodoljiva J.Lo ponovo u centru pažnje: Ovakvo modno izdanje nikog ne ostavlja ravnodušnim

Piše: I. H.

Neobična izdanja Jennifer Lopez za nekog su veoma elegantna i originalna, dok su za druge na ivici kiča. Ali ima njenih izdanja koja “prijete” da ujedine te dvije strane. Na primjer, haljina koju je nosila nedavno na gala svečanosti LACMa u Los Angelesu.

Stajling Jennifer Lopez bio je više nego izazovan, a za to je zaslužan gornji dio haljine koji dizajnom imitira grudnjak, a kojeg traka povezuje sa donjim dijelom – suknjom od čipke i tila, sa šlicem koji je bio dovoljno provokativan.

 

Providna suknja u kombinaciji sa “topom” izgleda veoma originalno. Definitivno ne spada u red izdanja preko kojih brzo “prelazite”, poglede privlači svaki detalj, a kolorit je predivan, elegantan i u stilu jeseni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sandale sa špicastim vrhom izgledaju više nego glamurozno, a odlično su se spojile i sa špicastim grudnjakom nalik korzetima koje je nosila Madonna, kao i sa dizajnom zlatne pismo – torbe.

 

Šminka i odjeća po kolortu činile su pravu cjelinu, a glamurozni nakit sa rubinima na slavnoj pjevačici su čisti luksuz. Elegantan je bio i njen partner, Ben Affleck, u smokingu klasičnog kroja.

Pročitajte još