Sve bivše ljubavi Borisa Novkovića: Četiri puta se ženio i ne prestaje vjerovati u ljubav

Piše: L. K. P.

Boris Novković (55) stao je na kraj nagađanjima o razvodu od 25 godina mlađe supruge, manekenke Iris Volf.

– Iris i ja smo se razveli 2020. godine, ali nisam s time htio ići u javnost. Trenutno mi je najvažnije imati mir – potvrdio je Novković za hrvatske medije.

Ovo mu nije bio prvi brak. Pjevač se čak četiri puta ženio.

– Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati ko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao – rekao je ranije Boris.

A ovo su sve njegove ljubavi:

  1. Bojana Gregorić Vejzović

U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (51). Vjenčali su se mladi i u braku su bili pet godina.

  1. Lucija Matić

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić, a s njom ima sinove Nou (12) i Bona (9).

  1. Iva Višošević

 

Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (44). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova porodičnog gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tvrdio da uprkos tome nikada nije ostavio porodicu i djecu te je s bivšom novinarkom ostao u korektnim odnosima.

  1. Ines Katić

Kad je treći put ušao u bračnu luku, bilo je to s Ines Katić. Vjenčali su se u tajnosti na ljeto 2016. godine u Novalji. Ipak, razveli su se nakon osam mjeseci.

  1. Ana Hanić

U januaru 2018. pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se nekoliko mjeseci ranije na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film ‘La La Land’. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai. Ponovno je sve izgledalo idilično, ali tada je i ova ljubav pukla.

  1. Iris Volf

Novković i manekenka su još 2020. nagovijestili da imaju krizu u braku te je svako odlučio živjeti na vlastitoj zagrebačkoj adresi. Ipak, godinu dana kasnije dobili su sina, a roditelji su i kćerke.

– Mi pokušavamo spasiti ovo na naš način – objasnio je tad muzičar na Facebooku.

No, početkom ove godine je manekenka s poštanskog sandučića u zgradi na njenoj zagrebačkoj adresi sklonila prezime Novković.

Pročitajte još