Elegantne kraljica Letizia i princeza Mary u modnom “dvoboju” kaputa: Koji je bolji

Piše: L. K. P.

Kraljica Letizia i kralj Filip su u trodnevnj posjeti danske kraljevske porodice. Uz onaj formalni dio posjete, mnogima je zanimljiv i onaj neformalniji dio cijele priče. S obzirom kako su i kraljica Letizia i princeza Mary u javnosti poznate po svojim sjajnim modnim odabirima, ni ovaj put nisu razočarale.

Dapače, obje su pokazale da imaju sličan ukus kada je u pitanju izbor kaputa. Izabrale su vrlo slične kapute. Naime, španska kraljica nosila je elegantni bež kaput na preklop švedskog brenda & other Stories te torbu i štikle u bordo boji španjolskog brenda Magrit čije cipele i inače vrlo rado bira.

Princeza Mary odjenula je sličan kaput na preklop, ali u bijeloj boji, britanskog brenda Joseph Fashion koji košta 1.225 eura. Ispod kaputa je nosila chic kombinaciju topa s kristalima italijanskog brenda Valentino i suknju od tvida s gumbima brenda Dolce&Gabbana.

Svoj look upotpunila je crnim štiklama brenda Gianvito Rossi čija je cijena 745 eura, a uparila ih je s torbicom u istoj boji španskog brenda Massimo Dutti koja košta 129 eura.

Interesantno je da su se dvije članice kraljevske porodice odlučile za slične odjevne kombinacije kaputa te su predstavile pravi modni dvoboj koja je izgledala bolje u kaputu.

Osim bež kaputa, Letizia je za drugi look odlučila za kaput na duplo kopčanje brenda Caroline Herrere u boji devine dlake, a kojeg nosi već nekoliko sezona. Ispod kaputa je nosila prekrasnu jednostavnu haljinu zelene boje. Ovaj put se odlučila za haljinu s puf rukavima španskog brenda Dandara koja košta 79,99 eura. Ovaj put odabrala je štikle španjolskog brenda Lodi čija je cijena 145 eura i torbicom talijanskog brenda Furla koja po sebi ima motive cvijeća.

Kraljica Letizia je poznata po tome rado bira high street brendove koji su cjenovno dostupne široj populaciji. Ljetos je tako oduševila besprijekornim ljetnim izdanjem u crvenoj Mango haljini midi dužine i jednostavnim metalik ravnim sandalama.

Pročitajte još