Omiljeni član žirija iz MasterChefa pokazao kako provodi vrijeme sa porodicom

Piše: L. K. P.

Stjepan Vukadin , jedan od omiljenih članova žirija showa MasterChef svaki slobodni trenutak provodi sa svojom porodicom, suprugom Katarinom i sinčićem Gabrielom.

Sada je na svom Instagram profilu pokazao kako izgledaju njihova porodična druženja, a fotografijama je obradovao svoje pratitelje.

“Iskoristi dan, izađi van”, napisao je Stjepan uz fotografije iz šetnje sa suprugom i sinčićem.

“Mali Vuki”, “Mali chef”, “Divni mama i sin, predivne slike”, “Lijepa porodica”, “Slatkiš, isti svoj tata”, nizali su se komentari.

Sa suprugom Katarinom Stjepan rijetko objavljuje zajedničke fotografije, ali zato često voli dijeliti fotografije njihova sinčića Gabrijela, kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Stjepan je ranije otkrio kako je sinčić, osim izgleda, od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

– Gabriel je već s godinu, godinu i po pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći… Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kamo će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već jest, ispričao je Stjepan u jednom intervjuu.

 

Pročitajte još