Modni okršaj Megan Fox i Due Lipe: Spojile naizgled nespojivo – frizuru i čizme

Piše: I. H.

Glumica i model Megan Fox i pjevačica Dua Lipa, izgleda da su predvodnice novog trenda na modnoj sceni. Naime, ove slavne dame ovih su dana iznenadile drastičnim promjenama frizure, ali i outfitom koji je pratio njihovu promjenu na kosi. Poznate brinete postale su vatrene crvenokose, a uz to su i jedna i druga sjajno iskombinirale naizgled nespojivo – frizuru i čizme!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

 

Megan Fox, model i zvijezda filma “Transformeri”, iznenadila je jarko crvenim bobom, a s novom frizurom iskombinirala je i par crvenih čizama sa zmijskim uzorkom, duge crvene nokte i crnu oversized hudicu. Svoje upečatljivo plave oči zaštitila je parom uskih, elegantnih i sportskih sunčanih naočala s tankim crvenim okvirom.

 

U ovoj modnoj kombinaciji, izgledajući šik bez napora, pojavila se u zračnoj luci u brazilskom gradu Guarulhosu nakon što je tokom vikenda bodrila svog zaručnika Machine Gun Kellyja na nastupu u Allianz Parqueu i uživala u utrci Formule 1 u São Paulu.

 

Glumica, inače poznata po svojoj dugoj, tamnoj kosi, od prošle godine eksperimentiše s crvenim tonovima. U oktobru 2022. godine pojavila se s perikom boje svijetlog kestena kako bi testirala crvene nijanse, a zatim je stvarnu promjenu napravila u martu ove godine, kada je oduševila toplom bakrenom nijansom na Vanity Fair Oscar zabavi. Međutim, Megan je odlučila podići ovu ljetnu bakrenu boju za nekoliko stepeni kako bi se uskladila s jesenjom atmosferom.

 

 

Za neočekivanu transformaciju zaslužan je stilist Dimitris Giannetos koji redovno radi s Megan, ali i zvijezdama kao što su Joey King, Ciara, Gigi Hadid, Maria Menounos, Britney Spears, Camila Cabello i drugima. Dimitris joj je također ošišao kosu u stilu dugog boba i stilizirao je u meke zavoje kako bi boja zablistala. Pri odabiru boje tražio je nešto što bi istaknulo zvjezdanu ličnost.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sidney Gonzalez (@_glowbysid)

“Tražili smo nešto što će je oduševiti, a ovaj izgled je odvažan kao i njezina vatreni karakter”, istaknuo je Giannetos.

 

“Megan je bila spremna za hrabru promjenu i činilo se da je sada savršeno vrijeme za to, pogotovo jer su crvene nijanse u trendu za jesen”, dodao je Dimitris, te otkrio da je koristio proizvode brenda Lime Crime‘s Unicorn Hair Full Coverage Dye koji su “ovu transformaciju učinili lakom i dostižnom.”

 

“Jednostavno sam pomiješao jarko crvene nijanse Valentine i Flaming Red te nanio mješavinu na kosu”, objasnio je, “proizvodi uključuju i sastojke za regeneraciju kose, zbog čega ih volim koristiti.”

Monotoniju jesenjih dana, tamno crvenom bojom kose razbila je i Dua Lipa koju su fotografi snimili u Londonu. Britanska pjevačica i kantautorica albanskog porijekla, na sebi je imala jednostavnu crnu majicu preko koje je nosila bijelu kratku bundu, boyfriend traperice, crvene kaubojke i torbicu iste nijanse. Crvenu boju kose imala je i prije dvije godine kada je na taj poduhvat nagovorila slavna Donatella Versace za potrebe snimanja kampanje, a ranije smo je imali prilike vidjeti i s jarko rozom bojom kose.

Sve u svemu i Megan Fox i Dua Lipa ne boje se eksperimentisati s izgledom i slijepo slijediti trendove, a upravo je to razlog zbog kojeg ih mnogi favorizuju.

Pročitajte još