Kate Middleton na poseban način odala poštovanje prema Elizabeti II: Otkriveno i u kakvom je odnosu sa Camillom

Piše: I. H.

Jučer je u Londonu obilježen Remembrance day, a večer prije upriličen je Royal British Legion Festival of Remembrance gdje smo prije nekoliko godina viđali i Megan Markle i princa Harryija. No, na jučerašnjoj ceremoniji brojni pogledi usmjereni su prema Kate Middleton.

 

Princeza od Walesa nosila je kaput modne marke Catherine Walker u kojem se pojavljivala i 2019. godine, kao i šešir brenda Philip Treacy, koji posjeduje još od 2006. kada se pojavila na Whitehall balkonu u Londonu, a mnogi su na njoj primijetili i velike naušnice.

Veliki broj ljudi na X mreži, nekadašnjem Twitteru, komentariše da naušnice na Kate Middleton neodoljivo podsjećaju na broš koji je pripadao nekadašnjoj britanskoj kraljici pa su ubjeđeni da je princeza na ovaj način odala poštovanje Elizabeti II, što svakako ne bi bio prvi put.

 

Komentariše se da su naušnice od istog materijala kao i broš sa dijamantima i bisernim listovima.

 

“Nikada ih prije nismo vidjeli, niti smo znali da postoje, ali oblik je isti kao listovi broša”, glasi komentar.

Elizabeta II nosila je broš prije nekoliko decenija, prilikom posjete Seulu u Južnoj Koreji. Kate Middleton je veliku pažnju privukla i kada je 2019. nosila naušnice sa safirima i dijamantima koje su pripadale princezi Diani, bilo je to na događaju u organizaciji Nacionalne fondacije za hitne slučajeve, piše Daily mail.

 

Sa druge strane, Camilla je nosila naušnice od 38.000 funti sa kojima smo je vidjeli i 2005. na vjenčanju sa Charlesom.

 

Ceremonija je uslijedila nakon protesta u Londonu, ti protesti zalažu se za prekid vatre u Gazi – procjenjuje se da je u tome učestvovalo 100.000 ljudi.

 

Na jučerašnjoj svečanosti ogromno interesovanje je privukla i fotografija na kojoj Kate Middleton i kraljica Camilla izgledaju veoma blisko. Britanski mediji sliku opisuju kao dirljiv momenat. Fotografija mnogo govori o njihovom trenutnom odnosu koji je nepoljuljan godinama.

 

Događaju je prisustvovala i grofica od Wessexa, princ Andrew, princeza Ana i naravno kralj Charles III i princ od Wales,a koji učestvuju na paradi, noseći svečane uniforme.

Pročitajte još