Severina u izazovnom izdanju najavila doček Nove godine

Piše: L. K. P.

Severina je u izazovnom izdanju najavila doček Nove godine, poziravši u zavodljivom crnom bodiju, bosih nogu i kose zamtane u peškir.U opisu objave najavila je kako će ulazak u 2024. dočekati koncertom u Kotoru pa upitala fanove mnogima mrsko pitanje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

‘A di ćete vi dočekati Novu?’

Slavna splitska pjevačica prošle je godine održala spektakularan novogodišnji koncert u svom rodnom gradu te je na Rivi održala zabavu o kojoj se dugo pričalo, a sada isto sprema stanovnicima crnogorskog Kotora.

S obzirom na to da je već samom najavom uspješno rasplamsala maštu fanova, možemo samo zamišljati šta tek sprema za najluđu noć godine…

Podsjetimo, Severinu smo nedavno vidjeli u znatno ozbiljnijem izdanju kada je stigla na Općinski sud u Zagrebu na suđenje za nametljivo ponašanje, pri čemu je posebnu pažnju pridala i stiliziranju elegantnog outfita.

U tome je bila vrlo uspješno jer je vješto spojila modne klasike – moćno tamno odijelo na pruge koje se sastojalo od hlača cigareta kroja i oversized sakoa spojila je s vječnom bijelom košuljom pa sve zaokružila Diorovom torbicom i cipelama.

Pročitajte još