Čombe pokazao kako uživa sa svojom mezimicom na plaži: Svojim orginalnim komentarima nasmijao pratioce

Piše: L. K. P.

Bh. glumac, s trenutnom adresom u Los Angelesu, Miraj Grbić, koji se proslavio kao Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” pokazao je na društvenim mrežama kako uživa sa svojom kćerkicom na plaži u Santa Monici u Kaliforniji.

Objavio je fotografiju na kojoj malenu Billie vrti u zraku, uz predivan zalazak sunca, a prizor je obradovao njegove pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

“Sve na svijetu”, “Uživajte sa djecom dok su mali brzo odrastu”, “Kako divno dijete imaš”, “Čombe… najbolji”, “Veliki pozdrav iz Bosne za legendu”, neki su od brojnih komentara ispod fotografije, a nije prošao neopaženo ni Mirajev izbor obuće.

– Fine su ti japanke, komentirao je jedan pratitelj.

Zatim je u pričama na društvenim mrežama podijelio i video u kojem se s kćerkom igra u teretani.

– Ovo je medicinka koja je teška 5 kilograma, a ona ovo već pola sata radi. To je ta životinjska snaga, kazao je u snimci u kojoj malena Billi po teretani nosi medicinsku loptu.

“Pogledajte Grbića, znači teža je od nje lopta. Ona je zvijer. Bravo zlato tatino, bravo miška. Ajde sad uzmi utege od 50 kila i diži”, našalio se glumac.

Miraj je sa suprugom Marijom u braku od 2008. godine, a 2013. su iz Sarajeva preselili u Los Angeles.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su “S.W.A.T.” i “Santa Clarita Diet” te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru “Nemoguća misija: Protokol duh”, a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize “Brzi i žestoki”, u kojem glumi Rusa.

Učestvovao je ii u velikom štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA, koji obuhvaća oko 160 hiljada filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca te srodnih zanimanja i koji je okončan ranije ovog mjeseca, nakon 118 dana.

Par je 2021. godine dobio kćer Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai, a trenutno čekaju i sina.

 

Pročitajte još