Marija Šerifović uz svjećice i tortu poručila: Znam da me najbolje i najljepše tek čeka

Piše: I. H.

Jedna od najtalentovanijih pjevačica u regionu, Marija Šerifović, danas slavi 39. rođendan.

Tom prilikom je sa pratiteljima na Instagram profilu podijelila fotografije s tortom uz prigodan opis:

“Ne znam šta bih rekla osim… Bogiću hvala ti na jednom lijepom, vrijednom i čestitom životu! I znam da me najbolje i najljepše tek čeka …”

Čestitke su pljuštale sa svih strana, a Marija je iskoristila priliku da se zahvali svojim kolegama i fanovima na lijepim željama.

“Lutke, hvala vam na čestitkama i prelijepim željama. Volim vas sve ”

Šerifović je danas među najtraženijim pjevačicama, a vokalne sposobnosti koje je naslijedila od majke Verice donijele su joj je veliku popularnost i slavu. Prvi televizijski nastup Marija je imala sa 13 godina. Tada su ona i njena majka, Verica Šerifović otpjevale pjesmu “Moje bube”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

 

Zahvaljujući svojoj kvalitetnoj muzici brzo je postala prepoznatljiva na sceni, a 2007. godine predstavljala je Srbiju na Eurosongu s pjesmom “Molitva” koja je te godine i odnijela pobjedu.

Pjevačica je do sada objavila šest albuma, a posljednji “Dolazi ljubav” oduševio je publiku i trenutno je jedan od najslušanijih u regiji.

Pored uspješne karijere, Marija je više puta pokazala i da ima veliko srce. Ove godine je pomogla Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je živio ispod mosta. Pjevačica mu je uplatila stanarinu za godinu dana, te osigurala tri obroka dnevno u jednom zeničkom restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Iako privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti, Marija je 2013. godine javnosti otkrila da je lezbejka.

“Nisam primijetila nikakve razlike na privatnom, a ni na poslovnom planu nakon toga. Tada sam otkrila sve što sam željela da moja publika zna o meni. Moj privatni život ljude jako uznemirava jer misle da je jako zabavan, a zapravo je beskrajno dosadan, do nevjerovatnosti je dosadan. Sama sam već nekoliko godina, ali ne i nervozna. Mislim da će tako i ostati”, kazala je u nedaavnom intervjuu za Gloria. hr.

Pročitajte još