Kim Kardashian proglašena muškarcem godine: Završila na naslovnici GQ magazina, o njenom poslovnom potezu svi pričaju

Piše: L. K. P.

Kim Kardashian (43) završila je na naslovnici GQ-ovog 28. izdanja ‘Muškarci godine’, a time se pohvalila i na svom Instagramu.

Na naslovnici je Kim pozirala u crnom odijelu i bijeloj košulji na pruge. Outfit je upotpunila i muškom kravatom.

U jednoj ruci je držala čips, a usnama je oblizala prst druge ruke. Na drugim fotkama Kim je pozirala u kancelariji dok telefonira, zalizane kose. Ozbiljnog lica gleda u stranu, a na ruci nosi muški prsten. Kim je pozirala i u ženskom kostimu, dugoj crnoj haljini s resama, u teretani te u širokoj muškoj jakni pokraj aparata za vodu. Pratioci su bili oduševljeni Kardashiankom i njenim, kako pišu, poslovnim potezom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

– Tako je to kad nema više pravih muškaraca, pa onda su žene glavne; Ovo joj je najbolesniji poslovni pothvat ikad; Kim ti si prava šefica – pisali su fanovi ispod fotografije.

U intervjuu za magazin pričala je o razvodu od Kanyea Westa gdje je istaknula kako je razvod njenih roditelja utjecao na neke postupke u vlastitom razvodu.

– Sjećam se da su bili otvoreni… Ono što je važno je da se djeca osjećaju voljeno. U redu je pokazati ranjivu stranu – rekla je. Dodala je kako na sve u životu gleda kao lekciju.

– Stvari se događaju tačno onako kako bi trebale i odvode vas točno tamo gdje trebate biti – zaključila je.

Pročitajte još