Jelena Perčin nakon razvoda od Momčila Otaševića pronašla novu ljubav: Navodno u vezi sa ovim proslavljenim hrvatskim muzičarem

Piše: L. K. P.

Glumica Jelena Perčin i proslavljeni hrvatski muzičar Ante Gelo novi su ljubavni par, kako piše Slobodna Dalmacija. Gelo je prošle subote bio u splitskom klubu Antique. Nastupao je bend Prva liga, a muzičar družio se s glumicom Jelenom Perčin i djelovali su prisno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @perjelka

– Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili ko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše, kazao je za Slobodnu Dalmaciju izvor koji ih je vidio ondje i kako klub napuštaju zajedno, a navodno se i u zagrebačkim kuloarima u posljednje vrijeme sve više šuška o bliskosti muzičara i glumice.

– Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći”, rekao je drugi izvor blizak paru za Slobodnu Dalmaciju.

Jelena je početkom godine potvrdila da se razvodi od glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka, tokom kojeg su dobili i dvoje djece, sina Jakšu i kćerku Mašu. Perčin iz prvoga braka s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima i kćerku Lotu.

Gelo je ovog ljeta iznenada otkazao vjenčanje s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Nedugo prije toga otkrio je da se razveo od dugogodišnje supruge s kojom ima troje djece.

Pročitajte još