Ova lijepa Turkinja zapela je za oko i Bradu Pittu: Ljubila je partnera iz serije, a sad uživa s novim dečkom

Piše: L. K. P.

Turske sapunice već godinama vladaju malim ekranima, a glumci koji se pojavljuju u njima brzo osvajaju milione fanova. Publici u cijelom regionu u sjećanju je i serija ‘Miriše na ljubav’, u kojoj je glavnu ulogu Ede tumačila Hande Ercel. Na tom snimanju zaljubila se u Kerema Bursina. Odradili su profesionalno svoj posao, a onda se razišli.

Kerem Bursinje je zbog fatalne kolegice ostavio 30-godišnju glumicu Demet Özdemir, no nakon što je serija završila s emitiranjem, Hande Ercel i on su prekinuli. Potvrda je stigla krajem januara 2022. godine. Više ne objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, ali i dalje jedno drugo prate na toj društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hande Erçel Fans (@handeercel)

Bursin navodno ljubi 26-godišnju televizijsku voditeljicu Elif Gökalp, a slavnu tursku glumicu počeli su povezivati s influenserom Hakanom Sabancijem, članom jedne od najbogatijih i najimućnijih porodica u Turskoj. Navodno su viđeni kako ulaze u hotel u Istanbulu, a zatim su osvanule i zajedničke fotografije s koncerta Coldplaya, nakon čega su svoju vezu potvrdili u turskim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Türkiye (@hellodergisi)

Par se više ne odvaja, a počeli su se i zajedno pojavljivati na javnim događajima te su tako dali do znanja da skrivanja za njih više nema.

Nagrađivana glumica, traženi model i Miss Turske svojevremeno je zapela za oku i Bradu Pittu.

– Čovjekova se iskrenost potpuno odražava pred kamerom. Nisam žena koja u sebi nosi zlobu. Osjećam da ta iskrenost prelazi i na drugu stranu. Mislim da sam zbog toga toliko omiljena, izjavila je Hande ranije.

Pročitajte još