On je njen najbolji prijatelj: Sanja Doležal zbog njega dnevno prelazi kilometre

Piše: I. H.

 

Ljubav čovjeka i psa nekad se zaista ne može opisati riječima, a upravo zbog ovih četveronožnih ljubimaca, mnogi ljudi izlaze iz svoje zone komfora i u kasne noćne sate, uprkos nevremenu, izvode svoje ljubimce.

Takvo nešto može shvatiti jedino vlasnik psa, koji je navikao da izlazi van u svim vremenskim uslovima, prirodnim nepogodama i kasnim satima, a to zna i pjevačica Sanja Doležal koja svoj životni prostor dijeli upravo s jednim četveronožnim ljepotanom.

 

A upravo je on i glavna zvijezda najnovije Sanjine objave na Instagramu, gdje njih dvoje poziraju na stepenicama neke stare zgrade, gledajući u kameru, dok pozadinu slike krasi lišće opalo s obližnjeg drveća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

 

“Malo šetnje prije kiše”, napisala je Sanja Doležal koja je za popodnevni izlazak sa svojim psom odabrala crno udobno odijelo, a oko vrata se ogrnula crvenim šalom. Nasmijana, sjedila je pored svog ljubimca kojeg je držala na uzici.

Inače, Sanjin pas često je zvijezda njezinih objava na društvenim mrežama, pa makar i kada samo “prođe kroz kadar”, a njihova ljubav je neopisiva.

Pročitajte još