Teniska legenda Boris Becker nakon zatvora pronašao novi posao: Iznenadit ćete se i kad vidite što reklamira

Piše: L. K. P.

Legendarni  teniser Boris Becker prošlog decembra pušten iz zatvora u Velikoj Britaniji gdje je proveo osam mjeseci prošle godine zbog nezakonitog skrivanja imovine. Nastoji otplatiti svoje dugove i stabilizirati svoje finansijsko stanje.

Nakon izlaska iz zatvora dosta se pojavljivao u javnosti, a očito je da želi ponovno izgraditi svoj imidž. Uz pomoć poslovne partnerice i djevojke Lilian de Carvalho Monteiro, odradio je više uspješnih pojavljivanja. Inače, Lilian je službena direktorica Boris Franz Becker i sada upravlja svim poslovima vezanim uz njegov povratak nakon što se Becker razišao s dosadašnjim savjetnicima.

Najavio je i povratak tenisu jer će trenirati Danca Holgera Runea (u uslovima izlaska iz zatvora Beckeru stoji da mu je zabranjen ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo, zato ovog ljeta nije mogao ići na Wimbledon). Ponosan je na to što je trener tenisača Runea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial)

– Ponosan sam što me je pitao. Kontakt postoji već duže vrijeme, rekao je. Uz to, reklamira i kampere, javlja Daily Mail.

– Posjeti neka druga mjesta češće: točno moja stvar, stoji na natpisu koji drži Boris Becker.

Na snimkama je nasmijan, a odjeven je u kariranu košulju i drži ruke prekrižene. Fotografije se mogu pogledati ovdje. U reklami zamjenjuje Konnya Reimanna, bivšu televizijsku zvijezdu koja je bila lice brenda od 2021. do listopada 2023. Inače, 55-godišnja Osramoćena teniska zvijezda je nakon igračke karijere ostao aktivan u teniskom svijetu kao stručni televizijski komentator.

Pročitajte još