Jelena Karleuša u haljini Amine Hasanbegović, dizajnerice iz Novog Pazara bila je zvijezda večeri u Beogradu

Piše: L. K. P.

Jelena Karleuša mamila je poglede u svom modnom izdanju na svečanom događaju u Beogradu. Nosila je haljinu Amine Hasanbegović, dizajnerice iz Novog Pazara, čije kreacije nose  i Lepa Brena, Severina, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Albina, Nevena Božović, Jelena Gavrilović i mnoge druge zvijezde regiona.

– S Jelenom uvijek rado i s mnogo inspiracije pristupam radu. Ona  u sebi posjeduje nešto da i u običnoj bijeloj majici izgleda odlično. Bitno je šta nosimo u sebi i na koji način zračimo i emitujemo. Radujem se novim saradnjama s profesionalcem u poslu kao što je ona, izjavila je Hasanbegović svojevremeno za „Azru“.

Karleuša je poznata po svojim neobičnim i izazovnim modnim kombinacijama u kojima svaki puta usmjeri sve poglede na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Tako je i ovaj put u Beogradu odlučila biti glavna zvijezda večeri, a zbog Aminine luksuzne crne haljine – to joj je i uspjelo.

Gornji dio crne haljine nalik je korzetu u obliku srca, a donji dio proteže se u širinu.  Oko struka nalazio se široki baršunasti remen, a oko vrata zaogrnula je prozirni šal.

U ovom je posebnu pažnju dala svojim bujnim grudima, a mnogi su gledali i u njene oči jer je stavila vrlo svijetle leće u boji.

Kosu je zalizala te zabacila na jednu stranu, a ostatak ispunila novim trendom američkih valova. Kao modni dodatak nosila je crne rukavice, a na fotografijama je pozirala vrlo ozbiljna.

Pročitajte još