Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka i Jelene Đoković: Dom iz snova koštao 2,9 miliona eura

Piše: L. K. P.

Novak i Jelena Đoković kupili su novu kuću, luksuznu vilu na Kosmaju koja je donedavno bila u vlasništvu bračnog para dinastije Karić.

Naime, prema pisanju Blica, Elena i Jugoslav Karić razveli su se krajem 2020. godine, a onda su svoje raskošno imanje odlučili prodati po cijeni od 2,9 miliona eura i Đokovići su je kupili od njih.

Riječ je o imanju veličine 400 kvadratnih metara, u kući prevladavaju prirodni materijali poput kamena i drva, ima bazen, voćnjak i vrt u kojem je Elena Karić uzgajala organsku hranu.

Ona se od svog bivšeg doma emotivno oprostila i na društvenim mrežama nakon što se privremeno preselila u stan u centru Beograda.

– Opraštanje od kuće koju sam nekada davno odsanjala i donijela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donijela iscjeljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom svjesti. Mazile smo se, čuvale, ona mene, ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u eter molitve… Za osobno i kolektivno dobro. Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o vječitom kvantnom sada, o svjetovima izvan pojavnog, o kristalnim frekvencijama, elementima i mom domu, onom u grudima koje kuca ritmom zviježđa iz kojeg dolazim. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima, ostvarenim snovima i onima koji su se ostali vječno klackati s one strane ispunjenja, napisala je Elena na društvenim mrežama.

Pročitajte još