Drew Barrymore ne brinu bore: Otkrila zašto izbjegava plastične operacije

Piše: L. K. P.

Dok se brojne kolegice Drew Barrymore svim silama bore kako bi ostale što duže mlade i na razne preparate, intenzivne skincare tretmane i zahvate troše hiljade i hiljade dolara, holivudska ljepotica se starenjem uopšte ne zamara.

Otkrila je da ih izbjegava zbog svoje ‘vrlo ovisničke’ prirode.

– Brinem se da ću ako krenuti s tim nastaviti raditi još, objasnila je Barrymore za People.

– To me plaši, samo zato što jako sam povodljiva, dodala je.

Glumica koja se kao adolescentica borila s ovisnosti o drogama i alkoholu (potpuno je prestala piti 2021.) inzistirala na tome da ne učini ništa u borbi protiv procesa starenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

– Držat ću se toga što je duže moguće. Ne osuđujem nikoga ko radi bilo šta na sebi, ali ne vidim da ću ja pribjeći tome, poručila je Barrymore.

Međutim, uživa u raznim kozmetičkim proizvodima i voli eksperimentirati s različitim frizurama i bojama kose. Nekadašnja dječja zvijezda priznala je da toliko često boji kosu da više ‘ne zna kako izgleda njena prava boja.

Odlazak pod nož nije prihvatljiv za Barrymore, koja se nada pokazati svojim kćerkama 11-godišnjoj Olive, 9-godišnjoj Frankie, koje dijeli s bivšim suprugom Willom Kopelmanom – da je starenje dar.

– Prihvaćanje starenja je tako pozitivna, zdrava poruka, smatra glumica.

Svojim djevojčicama naglašava važnost zdravlja, a ne fizičkog izgleda.

– Ako imate zdravlje, onda se možete usredotočiti na toliko drugih stvari, uključujući ljepotu. Ali to je zapravo najvažnija stvar od svega, smatra Drew.

Pročitajte još