Jennifer Aniston tuguje zbog smrti Perryja, ali i nedavne smrti još jednog važnog muškarca u životu

Piše: L. K. P.

Prijatelji Jennifer Aniston zabrinuti su za nju nakon smrti Matthewa Perryja, kazao je izvor za Page Six.

Zvijezda „Prijatelja” iznimno je teško podnijela smrt Perryja u 54. godini.

– Od svih pet, Jen i Courtney najviše oplakuju, ali Jen je ona koja pati najviše zapravo, rekao je izvor.

„Ovo je njen drugi veliki gubitak u manje od godinu dana. Godišnjica smrti njenog oca je iza ugla. Još uvijek nije u potpunosti stala na noge nakon te smrti, a ovo sad ju je skroz poljuljalo.”

Anistonin otac John Anistion, koji je glumio u seriji „Days of Our Lives” preminuo je u 89. godini života u novembru 2022., a kada je objavljivala da je umro, glumica je napisala da je „jedan od najljepših ljudi koje je ikad poznavala.”

-Pokušava se oporaviti, ali to je bio razoran udarac, dodaje izvor.

Aniston je s ostalim glumicima „Prijatelja” Courteney Cox, Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom i Mattom LeBlancom bila na Perryjevu pogrebu na grobu Forest Lawn u LA-u, samo nekoliko minuta udaljenom od studija Warner Brosa gdje su se snimali „Prijatelji” deset sezona.

Aniston, koja je briznula u plač u intervjuu 2004. zbog mogućnosti da izgubi Perrya, viđena je kako hoda iza ostalih članova glumačke postave u pratnji zaštitara.

Objavili su dirljivu posvetu svom „bratu” i bili su prisutni na intimnoj ceremoniji isprićaja, ali na samom pogrebu bili su samo porodica i bliski prijatelji.

Podsjećamo, Perry se utopio u jacuzziju u svojoj kući u Pacific Palisadesu krajem prošlog mjeseca. Bio je otvoren o svojim problemima s ovisnosti i pohvalio Aniston da je često provjeravala kako je on.

-Ona je ta koja me je najviše kontaktirala. Znate, stvarno sam joj zahvalan na tome, rekao je Perry o Aniston u inverjuu s Diane Sawyer u oktobru 2022.

Perry je otkrio i kako mu se sviđala Aniston kad su se upoznali preko zajedničkih prijatelja prije snimanja, a u svojim memoarima objasnio je kako ga je nježno odbila kad ju je pitao za izlazak.

Iako mu se sviđala i dalje kad je započelo snimanje, otkrio je da su mu osjećaji isparili, najviše zbog toga što je ona bila jako nezainteresirana. Ipak, ova situacija ih nije spriječila da postanu bliski prijatelji tokom snimanja serije.

U avgustu Aniston se otvorila o smrti svog oca i rekla za Wall Street Journal kako vjeruje da joj je poslao znak na njegovu pogrebu.

Kazala je kako je stavila u očevu jaknu kristal prije njegova ukopa koji je nosila godinama. Poslije je primijetila da se kristal očito razbio i da dalje ima djelić njega na toaletnom stolu.

-Osjećam se bližom s njim sada nego dok je bio živ. Osjećam se kao da je posvuda. Stvarno, rekla je.

Pročitajte još