Momčilo Otašević skupio snagu i nakon godinu progovorio o razvodu: Zbog ovog je došlo do kraha braka sa Jelenom

Piše: L. K. P.

Djeca, posao i prijatelji pomogli su crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću (33) da se brzo sabere nakon razvoda od hrvatske kolegice Jelene Perčin. Njih dvoje su u braku bili od maja 2018. i dobili kćerku Mašu (5) i sina Jakšu (3).

– Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da očajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu – izjavio je srbijansku Gloriu.

Glumac, koji trenutno u Hrvatskoj snima treću sezonu serije „Kumovi”, otkriva da sa kćerkom i sinom provodi onoliko vremena koliko mu okolnosti to dozvoljavaju.

– Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Trudim se da njegujem njenu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta sedmično idemo da skačemo na trambulini ili da se penjemo. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo u park da se igramo.

U autu držim rekete za tenis, stoni tenis i badminton i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet – dodao je.

Jedva čeka zimu i ove godine planira da nauči kćerku da skija pošto je sad već dovoljno velika.

– Obožavam skijanje i mogu da kažem da sam u tome baš dobar. Sigurniji sam na snijegu nego u glumi, u kojoj uvijek postoji mogućnost da uradim nešto pogrešno, dok mi se na skijama to još nije dogodilo – priznaje glumac.

 

Pročitajte još