Monegaška kraljevska porodica na okupu: Princeza Charlene ostala vjerna sebi

Piše: L. K. P.

Porodica Grimaldi okupila se u katedrali povodom Nacionalnog dana Monaka. Među ostalim članovima kraljevske porodice, posebno vrijedan bio je trenutak u kojem su se princ Albert i princeza Charlene našli na balkonu te pozdravili okupljenu masu.

Charlene je tako svoje zdravstvene probleme ostavila iza sebe te servirala jedan posve crveni look koji nije mogao proći neprimjećeno.

Nosila je crvenu haljinu midi kroja koja se sjajno slagala s kaputom dvorednog kopčanja sa širokom kragnom ukrašenom medaljom s nacionalnom zastavom. Uz to, nosila je i visoke crvene čizme brušene kože te crvene rukavice. Svečani je look zapečatila crvenim šeširićem.

Na izlazu iz Katedrale Gospe Bezgrješne mogli smo vidjeti i sestre princa Alberta, Stephanie i Carolinu, koje su elegantne kao i uvijek slijedile prinčeve kako bi pozdravile nadbiskupa Monaka. Na balkonu su se princu i princezi pridružili njihovi blizanci Jacques i Gabriella. Princ Jacques nosio je elegantnu državničku uniformu, a princeza Gabriella odjenula je tamnoplavu odjevnu kombinaciju.

Pročitajte još