Tonči Huljić napokon otkrio kako je saznao da mu je Grašo zaveo kćerku

Piše: L. K. P.

U najnovijoj epizodi ‘Knjazališta’ na HRT-u, autora i voditelja Roberta Knjaza, gostovao je splitski pjevač Petar Grašo, kojeg je odveo u Napulj kako bi postao pizza-majstor. Tokom emisije u nekoliko se navrata pojavio i njegov punac Tonči Huljić, koji je otkrio mnoge zanimljivosti.

I zaista, Knjaz je splitskog pjevača odveo u Napulj, gdje su zajedno prošli grad uzduž i poprijeko, i obišli neke od najvažnijih znamenitosti i atrakcija, no ono što je mnogima bilo još zanimljivije bili su kratki isječci u kojima je o svom zetu i dobrom prijatelju progovorio splitski hitmejker Tonči Huljić.

U jednom trenutku, Huljić je otkrio i kako je shvatio da je Grašo zaveo njegovu kćerku Hanu, kojom se na kraju i oženio i dobio kćerkicu Albu, čime je Tonči postao i djed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Knjaz (@knjazrobert)

– Shvatio sam da se nešto događa između njega i moje kćerke kad on više nije imao primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Mislio sam da mu je nešto. Da mora doktoru. Mislio sam da je bolestan, rekao je Tonči Huljić.

On i Grašo u nekoliko su navrata otkrili i sve o svom odnosu i međusobnim ‘podbadanjima’ zbog koje okolina, koja ih prvi puta vidi i ne zna njihov način zezancije, ostane u šoku uvjerena da će doći do fizičkog obračuna. No, oni kažu da se to nikada ne dogodi, da je to njihov način.

Pročitajte još