Gaf na koncertu Taylor Swift: Ni slomljena peta omiljenih čizmica nije je spriječila da nastavi koncert

Piše: I. H.

 

Da je pravi profesionalac, Taylor Swift je pokazala još jednom i to tokom svog koncerta u Rio de Janeiru, u sklopu svjetske turneje Eras, s kojom se trenutno nalazi u Brazilu.

 

Naime, u žaru nastupa odlomila joj se potpetica na omiljenim šljaštećim Christian Louboutin čizmicama, no Taylor Swift ponijela se kao pravi profesionalac nastavivši sa svojim nastupom kao da se apsolutno ništa nije dogodilo.

 

Baš naprotiv, njezin potez mnoge je podsjetio na scenu iz hit filma ‘Barbie’, kada Margot Robbie ostane bosonoga, ali i dalje hoda kao da nosi cipele na visoku potpeticu.

Video trenutka kada Taylor trga petu i baca je u gomilu, nastavi svirati na gitari pjesmu ‘Blank Space’ širi se društvenim mrežama, a potom nastavlja dalje s pjesmama kako idu po redu.

Nakon toga, Taylor Swift nastavlja balansirati i pozdravlja fanove na portugalskom. Njezin potez pozdravili su i oduševljeni fanovi, a nakon koncerta na svom X profilu obožavateljica koja je uhvatila potpeticu pohvalila se svojim “ulovom” koji je bio dobro skriven u torbici.

Pročitajte još