Najpoželjniji holivudski neženja, Leonardo DiCaprio otkrio šta želi ostvariti do 50. rođendana

Piše: L. K. P.

Leonardo DiCaprio za godinu dana puni pedeset godina, a ne želi odustati od snova koje je sanjao u četrdesetima. Kako prenosi DailyMail, glumac je priznao da ima još jednu želju prije pedesetog rođendana, a tiče se njegove karijere.

Filmovi poput ‘Što muči Gilberta Grapea’, ‘Otok Shutter’ i ‘Vuk s Wall Streeta’ obilježili su njegovu karijeru, svi ga znaju i kao šarmantnog mladića iz ‘Titanika’, a nagradu Oscar donijela mu je uloga u ‘Povratniku’. Međutim čini se da je DiCaprio nezasitan te želi još jedan film.

Od posljednjeg filma koji je snimio očekuje se izuzetno puno, a ovo mu je već šesti projekt sa Scorseseom. U ‘Ubicama cvjetnog mjeseca’ uz DiCaprija glume Mollie Burkhart te Robert De Niro, a sjajna glumačka postava prati stvarnu životnu priču Ernesta Burkharta, odgovornog za ubojstva niza rođaka svoje supruge Indijanke kao dio zavjere da naslijedi njihova unosna prava na bušenje nafte u Oklahomi 1920-ih.

Osim poslovnih planova, DiCaprio je konačno pronašao djevojku koja uspijeva zadržati njegovu pozornost.

Prije desetak dana na Beverly Hillsu održao je rođendansku zabavu, a među velikim zvijezdama bila je i Vittoria Ceretti. 25-godišnja manekenka posve je zaludila glumca, a izvori upućeni u atmosferu s rođendanske zabave otkrili su da se zaljubljeni par više ne krije.

Pročitajte još