Kim Kardashian se sprema da osvoji Hollywood: Već dobila novu ulogu

Piše: L. K. P.

Kim Kardashian, jedna je od onih za koju se može reći da je uspješna u svemu što odluči raditi te se čini kako je sada spremna za osvajanje filmskog svijeta. Naime, kako piše portal Deadline, trebala bi glumiti, ali i biti jedna od producentica novog filma “The 5th Wheel”. Reality zvijezda i poduzetnica sarađivat će sa scenaristicom i producenticom Paulom Pell, koja je ranije radila na hit seriji “Televizijska posla” s Tinom Fey u glavnoj ulozi. Radnja filma u kojem treba glumiti još nije poznata, ali zna se da se radi o porodičnoj komediji.

Kim je najveću popularnost stekla reality emisijom “Keeping Up with the Kardashians” (danas “The Kardashians”), a osim toga, tokom godina imala je mnogobrojne cameo uloge u televizijskim serijama “Kako sam upoznao vašu majku”, “CSI: New York” i “Cure bez love” te u filmovima “Film katastrofe”, “Bračna savjetnica” i “Oceanovih osam”.

Glumačkim poslom se počela ozbiljnije baviti ulogom u 12. sezoni poznate serije “Američka horor priča”, nazvana “AHS: Delicate”, koja se prikazivala u rujnu ove godine. Kim je utjelovila drsku publicisticu Siobhan Corbyn, a s njom su u posljednjoj sezoni glumili Emma Roberts, Matt Czuchry i Cara Delevingne.

Na ovogodišnjoj Met Gali, otkrila je kako je pohađala tečajeve glume kako bi se što bolje pripremila za ulogu publicistice.

-Uloga je veliki izazov, ali ja volim izazove, rekla je tada.

Nakon uloge u seriji, publika nije ostala pretjerano oduševljena njenom izvedbom. Posebno razočarani su ostali fanoviserije, a nezadovoljstvo su podijelili na društvenim mrežama.

“Kim je očajna glumica. Zašto je ovdje? Uništila je seriju”, glasio je jedna od komentara na platformi X, prije poznatoj kao Twitter. Ipak, njeni vjerni obožavatelji stali su u njezinu odbranu pohvaljujući njezine glumačke sposobnosti. A kakva će Kim biti u novoj ulozi, vjerovatno ćemo doznati ubrzo, čim se novi film izrealizira.

Pročitajte još