Prva supruga srbijanskog glumca je njegova kolegica: Evo u kakvom su odnosu danas

Piše: I. H.

Foto: Ata Images

Srbijanski glumac Petar Strugar već neko vrijeme uživa u ljubavi s kolegicom Ninom Nešković, a iako je veoma mlad, iza sebe ima dva braka i dvojicu sinova, Zariju i Iva.

 

Međutim, malo ko zna da je bivša supruga Petra Strugara njegova kolegica Ivana Nikolić, s kojom je nerijetko dijelio kadar. Upravo s njom dobio je starijeg sina Zariju kojem su roditelji maksimalno posvećeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Glumac se oženio i prvo dijete dobio veoma mlad, sa svega 26 godina. Iako je ljubav između njega i Ivane bila velika, nije bila dovoljna da prevaziđu probleme koji su se nizali pa su se nakon dvije godine braka sporazumno razišli.

 

Nedavno je gostujući u emisiji kod Goce Tržan glumac otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom, kao i kako je prebrodio razvod.

 

No, bivša supruga glumca o njemu ima samo riječi hvale:

 

-Porodica je bitna, nekad uspije, nekad ne. Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Ipak, živ se čovjek na sve navikne – počeo je glumac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom svog prvog djeteta, odgovorio je:

 

– Kad se raziđete, zašto ne biste bili u dobrim odnosima. Sve moraš da staviš sa strane jer to dijete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila)

Bivša supruga Petra Strugara o njemu je uvijek govorila u superlativu, ističući da im je sreća sina na prvom mjestu i da se oboje trude da budu najbolji roditelji kako Zarija ne bi osjetio da mama i tata više nisu zajedno.

Pročitajte još