Ona je najveća modna kritičarka Kim Kardashian: Prije svega iskrena

Piše: L. K. P.

Kim Kardashian je definitivno zvijezda koja plijeni poglede svojim stylinzima gdje god se pojavi. A ako je suditi prema posljednjim epizodama njihovog reality showa “The Kardashians”, i njena desetogodišnja kćerka North već sada pokazuje izniman interes za modu.

Ali i modnu kritiku. Naime, North bez dlake na jeziku komentira modne odabire svoje slavne mame. U posljednjoj epizodi reality emisije “The Kardashians” (prije se emisija zvala “Keeping Up with the Kardashians”), North je pred kamerama prokomentirala haljinu brenda Schiaparelli koju je Kim koju je nosila na Met Gali ove godine.

– Previše je razmaka između bisera. Izgledaš kao Havajka s poderanom haljinom, rekla je North, dodavši da biseri izgledaju lažno. “Mislim da si u krivu. Ovo su jako skupi, pravi biseri. Mislim da trebaš ponešto naučiti o njima, odgovorila joj je majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

No, nije samo ostala na komentiranju mame, već je dala svoj sud i o stylingu ostalih zvijezda koji su bili na Met Gali. Tako je za Petea Davidsona, koji je bio cijeli u crnom, rekla da je izgledao kao da ide na benzinsku pumpu.

– North ne laže i to je super. Pokušavam je naučiti da ne bude toliko brutalno iskrena jer tako može povrijediti nečije osjećaje, objasnila je Kim.

North se također dotakla i kontroverznog Kiminog looka na Met Gali 2021. godine gdje je slavna poduzetnica nosila crni outfit koji potpisuje modna kuća Balenciaga.

– Izgledalo je kao da se gušiš i da si prekrivena crnom plastičnom vrećom, rekla je i nastavila s kritikama. Desetogodišnjakinja se osvrnula i na styling iz 2013. godine dok je Kim bila trudna s njom. Na Met Gali je nosila Givenchy cvjetnu haljinu, a North je objasnila kako joj se haljina “jednostavno ne sviđa”.

Ipak, da ne bude sve na kritikamam zaključila je kako joj je mama najbolje izgledala 2019. godine kada je nosila Mugler pripijenu haljinu s kristalima koji su izgledali kao kapljice kiše.

Pročitajte još