Dolly Parton oduševila mladolikim izgledom: Ova žena ima 77 godina

Piše: I. H.

 

Dolly Parton nastupila je na poluvremenu utakmice teksaškog tima Dallas Cowboys protiv Washington Commandersa u Arlingtonu i sve oduševila, najviše zbog svog mladolikog izgleda.

 

Pjevačica je obukla odjeću navijačice Dallas Cowboysa i tom prilikom pokazala zavidne trbušne mišiće zategnute noge. Na bini je izvodila svoje najveće hitove među kojima je i Jolene.

 

Ljudi su oduševljeni njenim izgledom

 

Twitter je prepun komentara na njezin nastup. Gledatelji koji su kod kuće pratili utakmicu nisu mogli odoljeti da javno ne komentarišu pjevačicu čija građa prkosi njenim godinama.

“Ona ima 77 godina i upravo je pokazala Madonni kako se to radi”, “Joe Biden ima 81 godinu. Donald Trump ima 77 godina. Ako moramo na izborima izabrati staru osobu, neka to bude Dolly Parton”, “Ne bih se žalila da tako izgledam kada budem imala 77 godina”, pišu pratitelji na internetu.

 

 

Komentator NFL-a: Ona je nacionalno blago

 

Nisu samo tviteraši zadivljeni. Komentator NFL-a Tony Romo također je izrazio oduševljenje njezinim izgledom te je bez ustručavanja u prijenosu komentarisao njezin izgled.

 

“Izgleda nevjerovatno, zar ne? Divna je. Ko ne voli Dolly Parton?” rekao je Tony. Jim Nantz, također, komentator NFL-a, nazvao je “nacionalnim blagom”.

 

Dolly je rođena 1946. godine u Tennesseeju, a prvi singl Puppy Love objavila je 1957. godine. Wall Street Journal uvrstio je među 50 najmoćnijih žena u showu businessu, a koliko je uspješna vidi se i po tome što je, zahvaljujući i prihodima iz vlastitog zabavnog parka Dollywood, njezino bogatstvo procijenjeno na 500 miliona dolara.

Godine 2006. dobila je najveće američko priznanje za umjetničke zasluge – nagradu Centra Kennedy. Dolly Parton je nagradu proslavila u svom stilu: poklonila je pola miliona dolara bolnici u gradiću Seviervilleu u Tennesseeju.

Pročitajte još