Evo koji bh. influenseri su pokupili priznanja na WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023

Piše: I. H.

U četvrtak je održana peta po redu, jedinstvena dodjela nagrada za influensere iz čitavog regiona. WDA večer ponovo je okupila najpopularnije, najuspješnije i najinovativnije kreatore sadržaja iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

 

Ovo posebno večer, ispunjeno glamurom, magijom, muzikom i osmjesima, održano je u Beogradu, a po svemu sudeći, ovakva atmosfera dugo će se pamtiti.

 

Domaćini i gosti posebno su uživali u druženju, kreativnim red carpet izdanjima, dobrom humoru, ali i očaravajućem nastupu kvarteta HABANERA, koji je na originalan način izveo obrade numera uz koje su svi poželjeli zaplesati. Onu pravu magiju na WDA donio je Igor Trifunov, iluzionista koji je uspio da prisutne iznova podsjetiti da čarolija zaista postoji.

 

Proglašenje pobjednika

Nekoliko dana trajalo je online glasanje za omiljene influensere iz raznih kategorija kao što su Lifestyle, Beauty influenser, Mom Influenser, Food Influenser, TikToker Influenser, Micro-Influenser, Rising Influenser i Fashion Influenser, a konačni sud donio je stručni žiri, sačinjen od stručnjaka iz različitih oblasti marketinga i komunikacija, kao i predstavnika renomiranih kompanija širom regije, presudili su ko su bili najbolji influenseri tokom 2023. Godine.

Sam program i dodjelu nagrada vodili su Ida Prester, Erna Saljević, Nikola Gajić i Filip Ugrenović – a evo kojim bh. influenserima su uručena WDA priznanja za 2023. godinu.

 

Fashion Influencer of the Year 2023: Erna Saljević

MAYBELLINE Beauty Influencer of the Year 2023: Kosta Miljković

Food Influencer of the Year 2023: Maja Gojić

Lifestyle Influencer of the Year 2023: Robert Dacešin

Mom Influencer of the Year 2023: Andrea Tomašević Kolenda

Rising Star of the Year 2023: Naida Kadić Klico

Micro-influencer of the Year 2023: Ena Avdić

NIVEA Influencer of the Year 2023: Amina Efendić

People’s Choice Award 2023: Ivona Aleksić

TikToker of the Year 2023: Sead Hrustanović

Pročitajte još