Kraljica Letizia uvijek posebna: Ona zna kako se nose najpopularniji komadi sezone

Piše: L. K. P.

Iako često nosi elegantne odjevne kombinacije kojim gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na završnom danu Internacionalnog novinarskog simpozija koji je održavao u San Milln de la Cogolla španska kraljica Letizia odlučila se za pomalo drugačiji outfit.

Naime, na crni klasični pulover i široke bež hlače s kariranim uzorkom nosila je dugi kožni baloner španskog brenda Lottusse 1877. Riječ je o jednom od najpopularnijih modela balonera ove sezone koji se prodaje po cijeni od preko tri hiljade eura, a ručno je izrađen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Obsessed (@royal.obsessed)

Na jednostavnu, a opet fantastičnu kombinaciju koja joj odlično pristaje, kraljica je iz visokih peta ‘‘uskočila‘‘ u udobne jesenske cipele – mnogima omiljene mokasine.

Ovaj predivan crni par s visokim potplatom dizajn je popularnog španskog brenda Martinelli, a ono po čemu su cipele posebne je zlatna kopča. Čitavi styling kraljica je upotpunila ručnom mini torbom Nine Ricci.

Da zaista prati trendove, i odlično ih nosi, pokazala je nedavno kada je u posjetu danske kraljevske porodice odjenula elegantni bež kaput na preklop švedskog brenda & other Stories te torbu i štikle u bordo boji španskog brenda Magrit čije cipele i inače vrlo često nosi.

 

Pročitajte još