Đina Džinović objavila fotografiju svoje majke i pokazala od koga je naslijedila ljepotu: Moja mama je bolja riba od svih nas zajedno

Piše: L. K. P.

Kćerka pjevača Harisa Džinovića (72) i dizajnerice Meline Džinović (42), Đina Džinović (19) postala je prava zvijezda na društvenim mrežama gdje je prati više od 127 hiljade ljudi. Đina redovno pratitelje razveselili svojim atraktivnim fotografijama na kojima pozira u skupocjenim odjevnim komadima. No, to jedno vrijeme nije smjela jer joj je profile na društvenim mrežama zabranila majka, koja je na kraju ipak popustila njenim molbama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Melina često je u medijima zbog svog savršenog izgleda, a slovi i kao jedna od najuspješnijih žena u regionu. Kćerka Đina sada je podijelila fotografiju svoje majke na koju je izrazito ponosna kako stoji odjevena u kratkoj crnoj haljinici koju je kombinirala s visokim smeđim čizmama te crnom torbicom i bundom.

– Moja mama je bolja riba od svih nas zajedno, napisala je Đina te dodala emotikon srca.

Podsjetimo, Melina se oglasila u medijima prošle godine oko kćerkine popularnosti na društvenim mrežama.

– Ne nosim se uopšte kao majka s tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to ispraćeno se meni ne sviđa i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu – ispričala je Melina.

Đina se na početku susretala s gomilu predrasuda zbog svojih golišavih objava, a to je komentirao i njen otac.

– Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav dojam ostavlja na druge – rekao je Džinović.

Pročitajte još