Novi make-up look Hailey Bieber: Ovo bi mogao biti vodeći trend za novogodišnje praznike

Piše: I. H.

 

Influenserica i manekenka Hailey Bieber jedna je od onih koje redovno postavljaju nove trendove u modnoj, ali i u beauty industriji. Osnivačica brenda Rhode beauty uživa u eksperimentisanju s make-upom te stvaranju trendova koje potom kopiraju mnogi, a njezina najnovija beauty rutina mogla bi postati još jedan hit na društvenim mrežama. Barem ako možemo vjerovati brzini širenja njezinog najnovijeg videa.

 

Nakon ‘glazed donut’ manikure i ‘glazed donut skin‘ looka koji su postali popularni upravo zahvaljujući Hailey, izgleda da je na red došao još jedan beauty hit – takozvani Sugar Plum Fairy make-up . Naime, na TikTok profilu manekenka je podijelila cijeli proces kako postići ovaj make-up looka koji je, kako tvrdi, idealan za zimske dane.

@haileybieberwhen I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

‘‘Kada sam imala 16 godina odigrala sam ulogu Sugar Plum Fairy u Orašaru. Ovo je zapravo moja moderna verzija tog makeupa, moj izbor za novogodišnju sezonu koja je pred nama‘‘, napisala je u opisu videa koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima preko 12 miliona pregleda.

U videu možemo vidjeti kako Hailey prvo nanosi korektor ispod očiju, rozo rumenilo na obraze, svjetlucavi highlighter te sasvim lagani bronzer na obraze i kapke. Nakon toga, stavila je svjetlucavo sjenilo za oči preko kojeg je nanijela sjajilo s ciljem da cijelom looku doda još malo sjaja.

Kako bi što bolje istaknula jagodice, ali i vrh nosa, nanijela je još malo highlightera. Sljedeći korak je, naravno, bio oblikovanje obrva i crtanje nekoliko pjegica na nosu. Posljednji korak u stvaranju make-up looka su usne. Hailey je ovaj put izabrala olovku za usne u nijansi šljive koju je lagano nanijela prstima, a potom je dodala i završni touch. Riječ je o najnovijoj nijansi Rhode peptide lip tint balzama za usne pod nazivom Flavor jelly.

Pročitajte još