Tyra Banks otkrila tajnu mladolikog izgleda: Kaže da nikada nije bila na botoksu

Piše: L. K. P.

Bivša manekenka, producentica i voditeljica showa America’s Next Top Model, Tyra Banks (49), kaže da nikad nije bila na botoksu. Otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda te je govorila o starenju.

Tyra je rekla da se pridržava najjednostavnijeg trika – ne dopušta da joj lice izgleda ispijeno i mršavo. Kaže da joj botoks nikad nije trebao jer joj je prirodno debljanje pomoglo da joj lice izgleda lijepo i prirodno.

– Mislim da je jedna tajna višak kilograma, jer nisam bila previše mršava. Uvjerena sam da lice stari kada ste jako mršavi, pa mislim da ‘malo soka’ održava lice lijepim i prirodnim. Nisam pristala na injekcije, rekla je Tyra tokom dobrotvorne večer održane u Villi Erbi u Italiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

Kaže da njen partner Louis Bélanger-Martin obožava njenu sijedu kosu. Tyra se ne protivi kozmetičkim tretmanima i operacijama, budući da je i sama na početku karijere operirala nos.

– Jedino što sam napravila bio je nos i to prije mnogo godina. Nisam protiv injekcija. Možda se jednoga dana odlučim na njih, no za sada ništa od toga, rekla je Tyra.

Budući da uskoro puni 50, Tyra je govorila i o godinama.

– Kada sam bila mlađa, sa 50 si bio starac, je li tako? Toliko su imale naše bake, a danas, kada pogledam Jennifer Lopez, pa onda Halle Berry i Jennifer Aniston, pitam se imaju li one zaista toliko godina, rekla je.

Pročitajte još