Ko bi rekao: Brad Pitt otkrio mračnu stranu Jennifer Aniston

Piše: I. H.

Za mnoge muškarce širom svijeta Jennifer Aniston već godinama je žena iz snova, a uz nju su se imali prilike buditi tek odabrani. Ne samo da je lijepa, već je i simpatična, duhovita i iznad svega privlačna, no samo su rijetki saznali i njezinu “mračnu stranu”.

 

Ako ste smatrali da ste o Jennifer Aniston, tokom godina, saznali baš sve, postoje dijelovi njene ličnosti koji nisu za javnost, koje je glumica čuvala za sebe i blizak krug ljudi.

 

Ipak, jedan je detalj sada procurio u javnost i to zahvaljujući nikada objavljenom intervjuu kojeg je dao bivši suprug Jennifer Aniston, Brad Pitt. U njemu je holivudski zavodnik otkrio da njegova bivša supruga po noći mjesečari, što je uzrokovalo probleme u njihovoj vezi, odnosno braku.

A on je sve te dogodovštine ispričao na duhovit način:

“Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je našao na kraju vani.”

No, kako kaže, to nije bilo nimalo bezazleno. Baš naprotiv, moglo je završiti i pogubno za nju obzirom da su u to vrijeme živjeli u kući smještenoj na samoj litici. Sama Jennifer navodno je rekla kako je to njezino stanje navodno prepalo Brada Pitta, koji je kroz šalu rekao:

“Čuo bi kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju ladice, no onda bi sam sebi rekao da će se, kada obavi što treba, vratiti u krevet. Ona u snu i puno priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora.”

Pročitajte još