Severina pokazala kako će se ove zime nositi kožna mini suknja: Savršen stajling u kojem svaka žena impresionira

Piše: I. H.

Foto: Nemanja Nikolić

Iako Severina godinama uspješno prati muzičke tendove, može se slobodno reći da ni za modnim nimalo ne zaostaje. Mnoge djevojke je prate i zbog njenih savršenih stajlinga, jer nam često priredi pravi modni spektakl i izazove opšte oduševljenje trendseterica koje isčekuju svaki njen novi outfit.

 

Jedan takav, čak vrlo izazovan, ponijela je prije nekoliko dana, kada je uprkos hladnom vremenu, pozirala na ulicama Zagreba.

 

Severina je izašla na jednu od glavnih gradskih ulica u odjevnoj kombinaciji koja je, malo je reći – savršena.

 

Ovaj put izbor je pao na prelijepi džemper poznatog brend AMI Paris, predimenzionirani model u crnoj boji s bijelim prugama, koji je napravljen od vune i dio je linije pod nazivom Ami de Coeur.

 

Ovaj brend je prepoznatljiv po crvenom motivu, slovu A i srcu. Izgleda da je Severina željela da baš ovaj komad bude u centru pažnje, jer preko nije nosila jaknu.

 

Uz ovaj prelijepi džemper Severina je kombinirala prelijepu kožnu mini suknju u crnoj boji i tanke najlonke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Svim ljubiteljicama mode su sigurno za oko zapele i Severinine čizmice, model Dallas brenda Khaite, koje su javnosti prvi put predstavljene u njihovoj kolekciji za jesen/zimu 2020. godine.

 

Iako je prošlo tri godine od kada smo ih prvi put vidjeli na poznatim trendsetericama, one su i danas jedan od najpopularnijih modela obuće. Razlog za njihovu popularnost je činjenica da se odlično kombinuju uz skoro sve, a nakrivljena potpetica visine 5,8 centimetara čini ih jednim od najudobnih koje su žene ikad imale priliku nositi.

 

Na tržištu je dostupno nekoliko varijanti, a Severina je za sebe odabrala onu napravljenu od glatke crne kože i ukrašenu cirkonima.

Pročitajte još