Džemper kraljice Ranie od Jordana je najljepši koji ste vidjeli ove sezone

Piše: L. K. P.

Kraljica Rania, supruga jordanskog kralja Abdule II, posjetila je s princezom Gidom Talal Centar za rak “Kralj Husein” u Amanu, kako bi se družila s palestinskom djecom koja se lIJeče od malignih bolesti.

Ona je na Instagramu podIJelila fotografije ove posjete, napisavši u opisu da su “dok im je uskraćeno pravo na hitnu medicinsku pomoć, najmlađi pacijenti oboljeli od raka u Gazi primorani da se bore ne samo protiv bolesti već i s razornim posljedicama rata”.

Rania je za ovu priliku odabrala ležerno modno izdanje, budući da je dan uglavnom provela u prostoriji za crtanje i igru, a njen izbor odmah je privukao pažnju modnih portala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Jordanska kraljica ponijela je, naime, lagani džemper s rolkom, a u pitanju je komad brenda MaxMara izrađen od kašmira.

Model nazvan Okra je ravnog kroja i ima nešto šire rukave, a krasi ga jednostavan i božanstven rad u klasičnom stilu. Cijena ovog džempera iznosi čak 1.190 dolara, a prodaje se u bijeloj i svjetloroze boji i spada u ultrapraktične džempere za prijatnu, trendi i toplu jesenju i zimsku sezonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Džemper je, inače, iz kolekcije za aktuelnu jesen i zimu.

Ovakvi komadi izgledaju fenomenalno u svim kombinacijama, pa možemo da zamislimo Ranijinu rolku i s kožnom mini-suknjom, skinny farmerkama ili jednostavnim helankama, a jordanska kraljica nosila ga je s bijelim poslovnim pantalonama.

 

 

Pročitajte još