Jedna od najljepših žena svijeta naljutila mnoge ovom fotografijom

Piše: L. K. P.

Emily Ratajkowski, jedna od najljepših žena svijeta, izazvala je lavinu reakcija, i to uglavnom negativnih, svojom novom objavom. Manekenka je pozirala za francuski časopis Le Monde, no jedna od fotografija, na kojoj pozira u širokim trapericama, ukrala je pažnju.

Na slici pozira u trapericama koje su joj nekoliko brojeva veće, a rukom ih na struku vuče u stranu, ističući ono što hlače ne ispunjavaju. Američki model i bivša glumica poznata je po tome što ljude inspirira da zavole svoje tijelo pa su je zbog toga sada kritizirali u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

“Dizajneri neće izrađivati veće veličine osim ako se ne radi o fotografiji na kojoj mršava osoba može biti neobična”, “Neukusno”, “Tako odvratno”, “Sram te bilo”, “Koja je svrha velikih hlača? Da pokažeš koliko si mršava?” nizale su se kritike.

Inače, Ratajkowski je naišla na kritike zbog toga što je 2021. objavila knjigu Moje tijelo u kojoj je pisala o feminizmu, seksualnosti i prihvaćanju vlastitog tijela. Zbog toga joj sada obožavatelji zamjeraju što je pristala na fotografiranje u širokim trapericama.

Pročitajte još