Džejla Ramović iskreno o raskidu duge veze: To je završena priča

Piše: I. H.

Privatni život mlade bh. pjevačice Džejle Ramović uvijek intrigira javnost, tim više što ona ne želi da priča o ljubavnom životu. Ovaj put je napravila izuzetak, te je otkrila da je nedavno prekinula dugu vezu.

 

“Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promjenljiva je situacija”, istakla je pjevačica.

 

Džejla je sada otkrila da je zvanično preboljela krah ove veze.

 

“To je završena priča, preboljen je. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvijek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvijek pomislim: “To je kao da bivšem daješ drugu šansu”. Vjerujem da ljudi mogu da se promijene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike”, naglasila je za Grand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

Džejla je, inače, već godinama nezavisna, a do nedavno je zbog fakulteta živjela u Barseloni. Kako ističe, odlično raspolaže novcem, iako je znala sebi udovoljavati previše.

 

“Ja otkako radim ne zavisim ni od koga i ne stavljam granice ako će mene nešto učiniti sretnom, trudim se da sebi udovoljim, posebno dok sam bila sama u Barseloni, ali kada sam doživjela da je kafa na jednom aerodromu 8 eura, tu sam podvukla liniju. Bila sam šokirana i tada sam sebi rekla: “Ovo je baš skupo””, ispričala je.

 

“Ponosna sam na sebe jer znam raspolagati sa novcem. Ulažem u sve po malo, trudim se da zadovoljim sva polja”, kaže Džejla.

 

Pročitajte još