Jennifer Lopez objavljuje film o svom životu: Prati ga i novi album koji priča o ljubavima

Piše: I. H.

Nakon skoro deset godina pop zvijezda objavljuje novi album pod imenom ‘This Is Me…Now’, (Ja.. danas), a istog dana, 16. februara 2024., prikazat će se i njezin popratni muzički film, objavila je na svom Instagramu.

 

Reditelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je ‘ekstravangantna vizuelna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama’.

 

“’THIS IS ME…NOW’. Muzičko iskustvo počinje 16. februara 2024..” – napisala je Jennifer Lopez na svom Instagramu uz promotivni video isječak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je album najavila u novembru 2022. kada je objavila popis naslova među kojima je i ‘Dear Ben Pt. II’, a vjerovatno je riječ o njezinom suprugu, glumcu Ben Afflecku s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti, te su se ponovo vjenčali u julu.

Novi album predstavljen je kao totalno iskren i ličan, zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s muzikom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.

J.Lo je prodala više od 80 miliona nosača zvuka.

Pročitajte još